Entrevista a Vilaweb

En Pere Cardús, de Vilaweb m’ha fet aquesta entrevista sobre l’última sentència del Tribunal Suprem espanyol contra el català:

http://www.vilaweb.cat/noticia/4023951/20120626/ferran-suay-sentencia-ataca-periode-critic-laprenentatge-linguistic.html

Una resposta a “Entrevista a Vilaweb”

 1. Senyor Suay!
  En primer lloc donar-li l'enhorabona pel seu genial bloc.
  Em pos en contacte amb vosté amb el propòsit de fer-li saber que gràcies al seu llibre, Sortir de l'armari lingÜístic, estic duent a terme la insubmissió lingÜística , la qual cosa em proporciona moltes satisfaccions.

  La pèrdua de prejudicis i la consciència dels meus drets lingüístics, que afavoreixen que el català sigui llengua d'ús normal a les illes balears (Aclaresc que sóc mallorquí)

  El cas és que jo ara em dedic a repartir periòdics als matins, i em mantinc sistemàticament en català, el problema, però, és que al principi començà a ser molt beneficiós, però als dies una de les dones em va venir, directament, d'una manera ben regalada i gratuita, que ella no xerrava "mallorquí" (Tenint en compte que això ella ho va dir en la llengua pròpia del país) i que s'estimaria més que li parlàs en castellà…

  Des d'aleshores em sent molt insegur en algunes situacions… ja sé que aquest sentiment és producte dels prejudicis que he anat rebent …

  Senyor Suay, no sabia com contactar amb vosté, esper que em sàpiga disculpar, si em pogués donar alguna solució pel que fa a aquesta idea que sóc conscient que tinc li ho agrairia enormement

  Disculpi les evidents molèstis que li hagi pogut causar, esper que no l'importuni gaire el fet que li hagi demanat un dubte per aquí

  Salutacions i moltes gràcies per la seva atenció 🙂

Deixa un comentari